Een kruidenconsult is maatwerk

Kruidenconsult

Niet ieder kruid werkt bij een ieder hetzelfde. Sommige kruiden werken heel goed bij de één, maar totaal niet bij de ander. Sommige kruiden versterken elkaar, anderen werken elkaar juist tegen. Het kruid of de kruidencombinatie moet bij jou passen. Ik geef een persoonlijk advies passend bij jou en je klacht(en). Ik maak speciaal voor jou een op maat gemaakte kruidenthee, kruidentinctuur, kruidenzalf, massageolie of wat er nodig is van één of verschillende kruiden. Als je consequent de kruiden toepast die ik voor je samenstel, kan je al snel verandering waarnemen. Soms direct, soms na wat langer gebruik. Bedenk dat sommige aandoeningen veel tijd hebben gehad om te ontstaan, dus het kan ook wat langer duren om deze te behandelen.

Soms moeten we uitproberen waar je baat bij hebt. Aan de hand van jouw ervaringen, kunnen we de aanpak indien nodig gaandeweg bijstellen.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een werkplaats c.q. praktijkruimte waar ik je persoonlijk kan ontvangen voor een kruidenconsult en waar ik in de nabije toekomst workshops ga geven. Tot die tijd lossen we het anders op: een ander plekje in het huis of in de tuin, een zoommeeting, telefoongesprek of zelfs per mail.

Een kruidenconsult inclusief persoonlijk advies en speciaal voor jou samengestelde thee, tinctuur, zalf of massage-olie kost € 65,-

Neem voor losse preparaten zonder consult even contact met me op

Twee lege potjes waarvan een is omgevallen.

Hoe gaat een kruidenconsult

Het begint met een gesprek. Dit kan bij mij thuis, via de telefoon of via zoom. Je vertelt je klachten, ik stel gerichte vragen. Dit deel kan ook per mail, waarvoor ik je een vragenformulier zal toesturen als leidraad. Als dit gesprek voor beide partijen goed aanvoelt, gaan we samen verder. Aan de hand van de door jou gegeven informatie bedenk ik een behandelplan en ga ik voor jou aan het werk. Soms met verse kruiden uit eigen tuin, soms met gedroogde kruiden en soms koop ik specifieke kruiden voor jou in.

Prijzen

Als het voor jou bereide klaar is (soms duurt dit enkele weken), stuur ik je een factuur en een Tikkie. Ik vraag je te betalen voor het consult dat je hebt gehad en het middel dat ik voor je heb gemaakt. Als de betaling binnen is, stuur ik het naar je toe. Dan kan je er mee aan de slag. Je kan altijd vragen stellen gedurende het gebruik. Voor een volgend product of herhalingen, betaal je alleen het product en de verzendkosten. Deze prijzen variëren, afhankelijk van het te maken product en de hoeveelheid. Voor het verzenden betaal je € 6,75.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts of specialist. Het stellen van een diagnose en/of behandeling is en blijft taak van een (huis)arts of specialist. Behandeling met kruiden geeft geen garanties en is niet gestandaardiseerd.

Een open kast gevuld met kruiden.

Contact

Nicole ten Geusendam-Trompetter
Telefoon en WhatsApp06 411 510 99